Aktiva mars

Nej, intre riktigt.. 

 
Det var en månad som inte alls blev så aktiv som de två tidigare månader i år. Men jag har ju inte ställt några krav på mig själv heller, så jag är inte alls besviken.
Mars bestod av en hel del dåliga dagar, om man tänker på vädret. Och då har jag absolut ingen lust att gå ut och gå. Och nu när gymmet på jobbet dessutom är tillfälligt stängt på obestämd tid så har jag inte tagit mig dit heller.

Lägg där till en vecka hemma med Ninja som var krasslig, då funkade inte lunchpromenader heller. Och eftersom Rickard då fick ta de stora tjejernas träningar så ville jag ju såklart inte lämna Ninja ensam hemma.

Men så slog vi slag i saken och köpte mig en ny cykel. Även om premiärturen inte blev så lång så genomförde jag ju årets första cykeltur.

Promenader: 8 timmar och 23 minuter, totalt 49,30 kilometer
Cykling: 15 minuter, totalt 3,58 kilometer

Med det summerar jag mars. Och har redan påbörjat aktiva april genom att ta hela familjen på en cykeltur som blev totalt 10.25 kilometer. Ska det vara såhär så kommer cykling ta över större delen av träningen, för det var så skönt. Och att vi dessutom kunde göra det tillsammans, hela familjen. 

Nåja, jag har ju dessutom köpt nya löparskor nu under mars så kanske en premiärtur med dem ska under just april månad. Det visar sig när april ska summeras sen.

Nu ska jag dock vara lat och lägga mig på soffan och vänta in Bäst i Test.

Kommentera här: