Håll Sverige rent

Hela Sverige plockar skräp.

(null)
 
Jag tog med mig mitt team av barn, och så Rickard såklart på en 1,77 km promenad med en varsin skräppåse i handen. Handskar på. Och så plockade vi skräp. Och som vi plockade skräp. Det blev nästintill en tävling om vem som hittade skräp snabbast och vems påse som blev full först. Men är man ett team så hjälps man åt.

Totalt lyckades teamet få ihop 5 plastpåsar med skräp. Och så en planka, ett plastben från någon möbel och så fanérskivor. Vem kastar ens sånt i naturen?

(null)
 
Så på en promenad som varade i 38 minuter fick tjejerna ihop alldeles för mycket skräp. För detta ska inte ens finnas i vår natur. Vår jord och natur, som vi bara har lånat, ska vi hålla ren. För framtidens skull. Under promenaden pratade alla tjejer som naturen, vad som kunde hända med djuren när det finns så mycket skräp, att man såklart inte skulle kasta skräp i naturen när man är ute och leker. De har många fina tankar om allt här i livet.

Tjejerna hade nog klarat av en lika lång promenad och dubblat påsarna. Men det får vi ta en annan dag. Jag är i alla fall stolt över mitt team idag. Att vi lyckades så bra. Vi är grymma ♥
 

Kommentera här: