När kärleken fyller tonåring

Att vara kär i någon i 13 år.

(null)
 
Tänk att det är möjligt.
För idag har jag älskat Rickard i 13 år. 
Dessa 13 år har varit allt annat än enkla.
Alla motgångar vägs upp mot alla medgångar vi haft.

Och stundom undrar jag hur han ens har orkat med mig. Med tanke på att vi knappt kände varandra innan vi blev föräldrar tillsammans. Tur kanske det är, att vi aldrig fick den där vardagen ensamma. För sen kom tjejerna tätt och fyllde vår familj till att bli komplett. Och jag kan garantera att hans gråa hår beror på oss fyra tjejer i familjen. 

När jag ville lägga mig ner och ge upp så fanns han där. Min riddare utan den skinande rustningen i sagor. Men han fanns där, gjorde allt jag inte orkade. Han krigade för sjukvården jag behövde och vek aldrig en tum från min sida under alla besök hos diverse instanser. 

13 år av kärlek.
Nu med stora tjejer som kräver mindre av oss gör att vi får mer tid för varandra. Nära och kära som ställer upp i vått och torrt med vår vardag betyder så mycket för oss.

Han slutar aldrig att överraska mig. Ibland slår han på stora trummor, ibland på små. Men alltid förgyller han mina dagar som oftast. Jag kan hylla honom till skyarna hur mycket som helst, men ibland fastnar orden alldeles för lätt och det faktiskt inte går att förklara i ord hur kärleken känns.

Att fira 13 år tillsammans kanske inte är så stort. Men ett glas bubbel fick det bli och såklart en blombukett. Även om det var jag som köpte den till honom. Kanske är det bara bröllopsdag som räknas när man blir äldre. Men ändå. Kärleken fyller tonåring idag 🖤

Kommentera här: