Lite kortare, lite bättre

Om inte världen ska ligga på mina axlar så får håret snudda dem.

(null)
(Inte en rättvis bild då det är riktigt svårt att ta kort på sig själv. När det är mörkt dessutom)

Planen var att besöka frisören redan för 1,5 vecka sen. Men hon vaknade tydligen sjuk och mitt besök ställdes in. Samma dag. Hatar verkligen sånt. När man är så redo för att fixa håret. Sen var det nästa stört omöjligt att hitta en ny tid som ska passa både salongen samt min arbetstid. 

Men så hittade jag en tid på fredag. Klockan 10. Inte så jätte populärt mitt i en arbetsdag, men det gick bra ändå sa min kollega. Så när jag väl skulle boka tiden så var den borta. Vi pratar alltså om ett tidsspann på kanske 10 minuter. Så typiskt mig. Men så såg jag att det fanns en ledig tid idag. Klockan tre. Den tog jag. Då behövde jag bara smita lite drygt en halvtimme tidigare.

3 timmar besök hos en ny frisör. Det var välbehövligt. När hela världen känns som om den ligger på ens axlar efter en relativ intensiv tid på jobbet, så var det så skönt att få skalpmassage. Totalt avkopplad och hade inte alls någon lust att kliva upp från den stolen.

Men nytänk tillsammans med frisören så klev jag ut därifrån riktigt nöjd. Nu ska jag bara vänja mig vid lugg och att inte platta mitt hår varenda dag. 

#inteendålighårdag
 

Kommentera här: