En regnig lördag

Stundom ville solen skina igenom de tunga molnen.

(null)
 
Gårdagen var ju femtio nyanser av grått. Trots att solen ville skina igenom de tunga molnen så tog regnet över taget. Men det gjorde mig ingenting, utan jag njöt av att regnet smattrade på fönstrrutorna medan jag satt uppkrupen i soffan med en kopp kaffe, tända ljus och en bok. Och så förblev nästan hela dagen.

Vi tog oss faktiskt ut på en promenad innan lunchen. I regnet. För att köpa lördagsgodis på den lokala godisaffären. Totalt 3.1 km i regn. Allt för lite godis.

(null)Men det finns inget dåligt väder. Bara dåliga kläder.
Så fort vi klev in genom dörren så bytta vi alla om till myskläder igen och jag kröp upp i soffan för att avsluta min bok ingen. Tjejerna roade sig med tv-tittande, mobilspel och så lite Ninja hade både inomhus- och utomhuslek med kompisar. Vilja tog med sig basketbollen ut för lite bollhantering. Helt enkelt en lugn regning lördag. 

Idag är det lika grått ute. Men idag har Meja och Vilja matcher som vi måste få iväg dem på.
Vilja har basketmatch i Katrineholm och Meja har handbollsmatch inne i Eskilstuna. Och i dessa tider får man inte ha publik så vi får ju endast släppa av barnen. Vilja samåker dock med de andra spelarna i laget och på så vis behöver vi inte sitta utanför en idrottshall i Katrineholm och bara vänta. 

Så vi ska försöka hinna med lite ärenden idag istället. Men soffan och en ny bok lockar egentligen mycket mera. Men jag kanske hinner påbörja boken i alla fall.

Ha en fin söndag kära ni!

Kommentera här: