"och för första gången.."

Av någon konstig anledning så nynnar jag på sången från Frost.

(null)
 
Efter en hel del längtan så har jag lyckats göra nagelförlängning på salong. För första gången alltså. Eftersom jag till vardags använder linser så har jag trott att nagelförlängning skulle vara krångligt när jag ska sätta i och ta ur linserna varje dag. Och var fjärde vecka när min kollega gjort nya naglar så kände jag en bit av avundsjuka. Som jag tyckte om att se hennes naglar.

Mina naglar gick av, en efter en. Det gör de i perioder såklart, men hela förra veckan gick jag runt och va sur så fort en nagel gick av. Och så surfade jag runt på Pinterest och hittade att man faktiskt inte behöver ha så fasligt långa naglar. Så då tänkte jag att jag kanske skulle testa ändå. Det går ju alltid att ta bort.

Och jag visste dessutom att min kollega skulle boka tid för naglar inom kort så jag passade på att fråga henne när hon skulle gå. För moraliskt stöd behövde jag för att ens kliva in genom dörren på salongen. Lördag klockan tio. Mötte upp henne utanför, men hamnade med en person mellan oss.  Jag var nervös och spänd på samma gång.

Julröda med glitter fick bli naglarna för första gången. Tänkte först ta någon blek färg, men så ångrade jag mig när jag väl var där. Friskt vågat för att vara mig som i vanliga fall gärna har ljusa naturliga färger. 

Vi tog oss en kopp kaffe tillsammans innan en runda på köpcentret. Det är trevligt att umgås med henne även utanför jobbet också. Det glädjer mig.

Och nu har nästan hela dagen gått. Kommer på mig själv att sitta och titta på mina naglar. Barnen har fått hjälpa mig öppna förpackningar då jag inte riktigt fått in den känslan ännu. Lyckats slå fel kod när jag skulle betala för att nageln drog över på fel nummer. Gör om och gör rätt. Sånt man får ta helt enkelt. 

Men jag är jätte nöjd över mina naglar. Stolt över mig själv som vågat. För varje dag blir jag lite starkare i mig själv. Växer inombords på något vis. Jag mår lite bättre helt enkelt.

Nu ska dessa hålla i cirka 4 veckor. Så får se om jag hinner med nya naglar innan jul eller om jag ska passa på att ta det i mellandagarna. Nyårsnaglar kanske? Hur som helst så kommer jag garanterat att fortsätta med dessa. Som jag är nöjd!

Nu ska jag fortsätta julstöka lite här hemma, när känslan ändå finns från naglarna. Sen kryper jag ner i soffan med en julfim på Viaplay!
1 Marie:

skriven

Så fina julnaglar, ska också göra om mina, den 7 dec =D, så längtar jag med, kommer också ha ngt rött tema

Kommentera här: