Amaryllisens dag

Jag måste börja kolla upp när andra blommor har sin egna dag.

(null)
 
Idag är det tydligen amaryllisensdag. Det har jag läst på flera sidor inklusive Solby Gårds egna Instagramsida - Solby Gård (klicka på det feta namnet för att komma till deras sida.) Då var det inte alls så svårt att tjata till sig en kort biltur ut till gården tillsammans med Rickard efter jobbet idag. Och så fint det blev här hemma sen också. Lite extra mysigt nu inför den kommande helgen också. 

Och så passade vi på att strosa runt där inne när det endast fanns en till kund inne i butiken. Corona-vänligt med andra ord. Jag hittade en riktigt fin äggskål som också fick följa med hem. Där ska vi ställa de kokta äggen så tjejerna vet skillnaden på de kokta äggen och de okokta äggen i kylskåpet. 60 kronor var ju som hittat för den fina skålen.

(null) (Insåg dock när jag skulle koka morgondagens ägg att vi bara hade 4 kvar. Så det skulle vi ju också ha köpt medan vi ändå var där. Typiskt.)

Och en burk honung fick följa med också. Närproducerat dessutom. Blir perfekt till kvällens kopp te då honungen tog slut tidigare i veckan. Kafjärdens Honung, från Solby Gård.

Så nu kan jag krypa upp i fotöljen och dricka lite te och påbörja en ny bok. Det är en perfekt torsdagskväll enligt mig själv. Väldigt nöjd över mitt besök på den lokala lilla gården för att stötta företag i denna väldigt märkliga tid.

Ha en fortsatt fin torsdagskväll!

Kommentera här: