Tisdag som torsdag

Tisdag. Veckans mest onödiga dag. Men och andra sidan så är ju denna tisdag som en torsdag.

(null)
 
Det innebär kort arbetsvecka på grund av röd dag på torsdag och att jag passade på att ta en ledig klämdag då företaget ändå delade ut arbetstidsförkortning. Det i sin tur leder då till 4 lediga dagar. Som jag ska njuta, då jag är så himla trött när jag kommer hem från jobbet. Trött på ett härligt sätt ska jag väl ändå tillägga. Det är rörigt nu i början, men på ett roligt sätt.

Planen för ledigheten är camping. Meja följer med sin farmor och farfar till Malingsbo för camping och ett eget litet hundläger för träning av hund. Något Meja älskar och har tjatat om enda sen resan till Kreta blev inställd. Vi andra packar in oss i den nybesiktade husvagnen på Malmköpings camping tillsammans med Rickards lillebror med familj. Tjejerna ser så mycket fram emot att få campa med sina kusiner och de har daglig kontakt över hur packningen ska göras. Dockor, kläder och nallar.

Själv sitter jag och funderar på om Airfryern ska med och om jag hittar min pyjamas i klädkammaren någonstans. Funderar även på att påbörja inköpslista. Nya tandborstar. Det var det första som kom upp i mitt huvud. Jag skyller på trötthet och en längtan till att få påbörja årets campingsäsong. Det är nog inte så långt att gå från campingen till ortens matvarubutik ifall jag har glömt något.

Mummi har under tidigare våren nu tvättat våra sängkläder och låtit dem hänga ute på tork. Ser fram emot att bädda sängarna på sena kvällen och krya ner efter livet ute tillsammans med familjen och våra nära 🖤 

Men än så ska ju även onsdagen genomföras. Både på arbetet och hemma. Så nu tar jag och gör kväller här hemma för idag. 
 
1 Bea:

skriven

Åh så mysigt med camping! Vi har pratat om husvagn, men... då ingen av oss vill stå och ha "okända grannar flåsande i nacken" så skippade vi tanken. Inte heller gillar vi trånga utrymmen. Så varför tog vi ens upp det? 😂
Hoppas er tripp blir mysig dock ❤ 18 grader... det skulle vi här uppe inte säga nej till 😎
Kramizar

Kommentera här: