Padel-onsdag och annan rörelse

På onsdagar spelar man padel, det är sen länge.

(null)
 
Det känns skönt att veta att vi har 3 veckor framåt bokat för padelmatch. I vår stad försvinner tiderna som smör i solsken, så populärt är det. 

Dagens match var jämn hela vägen in till slutsignal. Men tyvärr gick jag och Rickard därifrån med förlust. Jag var dock inte riktigt upplagd för match idag. 

Jag har den senaste tiden spelat på backhand, för att förvirra våra motståndare då de gärna spelar bollarna på mig (som är den sämre i teamet) när jag står på forehand. Men det tog en stund att vända om för dem och idag fick jag spela forehand en stund och det gick ju hur dåligt som helst. Jag som annars är dålig på backhand. Måste försöka variera mitt spel en hel del. 

Men ja, nu lägger vi denna padel-onsdag bakom oss och gör oss redo för nästa vecka. Ingen Personlig Träning med padel är inbokad ännu. Med lite tur kanske någon ledig tid dyker upp för lite träning också. 


Nu väntas ledighet även från jobbet. Jag som kommit in i rutinen med lunchpromenad med kollegor. Så skönt att röra på sig mitt på dagen. Har lyckats följa med 5 gånger. En kort promenad på 2.1 kilometer i ungefär 20-25 minuter, beroende på om foton ska tas på diverse blommande träd eller så.
Dessutom lyckades jag köra ett onlinepass med Hälsoföretaget Corporis på Facebook i måndags. Även om det nu var ett rörlighetspass på 30 minuter så var det precis vad som behövdes eftersom tiden framför datorn på jobbet blir mer nu. Mycket att lära innebär att sitta mycket framför datorn.

Känns skönt att komma igång. Även om det är med enkla medel. Kanske får jag se maj som min månad. Där jag är i fokus mer än vanligt! Jag gillar det!

Nu blir det dock att ta kväll. Imorgon ska det handlas och packas innan vi åker iväg på camping. Och då lär jag garanterat låna Tant Maries lilla hjärta och hans vagn för promenader 🖤
 
1 Bea:

skriven

Verkar kul med padel! Vi har ett center här och det ska byggas ett till. Sonen har testat, men inte jag. Inte riktigt jag, att hålla i ett rack...

Istället har jag fått rejält med motion idag, då det sprungits i trappor... krattat gården klart, bara det tog några timmar.

Ha en supermysig camping!
Kramizar

Kommentera här: