Padel-måndag

Det känns riktigt skönt att köra igång veckan med padel. En timmes personlig träning med Toppform Eskilstuna på STIGA SPORTS Padel Center.

(null)
 
Det är riktigt kul att jag och Rickard kan köra ett Duo-pass tillsammans. På så vis får vi ju både träning och umgänge i samma stund. Och att vi dessutom har hittat något vi båda tycker är kul. 

Dagens pass fick bli mycket slag. Nöta, nöta och åter nöta. Vilket jag verkligen behöver. Badeja, korta slag, forehand och backhand, vollyslag och skopning. Och jag anser att min backhand inte ens existerar, där jag är totalt dålig. Men övning ger färdighet.
Det blev träning på glas-returer. Jag lär känna av det i mina ben imorgon. Nästan en uns på att jag känner av i vaden redan nu. Och lägg därtill att vi fick träna mycket på fotarbete då Henrik (PT) fick oss att förflytta oss hela tiden på vår planhalva. Framåt, bakåt och åt sidorna. 

Blev lite samarbetsövningar där vi skulle prata med varandra om vem som tar bollen. 

Servar och så fram på nät. Jag känner mig inte alls bekväm framme på nät och då spelar jag såklart därefter. Jag trivs mycket bättre bak och där anser jag mig själv vara duktig. Tur att Rickard räddar mig alldeles för många gånger när vi spelar ihop.

Helt utmattade efter en timme fick vi tacka för oss denna gång. Jag ser redan fram emot nästa pass. Tråkigt nog är det svårt att få till träningstider då det är alldeles för många som utövar sporten här i Eskilstuna, trots att vi har två anläggningar med flera banor och så en utomhus bana i utkanten av staden. Det behöver helt klart fler anläggningar.

(null)
 
 

Kommentera här: