Friday, I'm in love

Hela veckan har jag haft en sån härlig känsla i hela kroppen. Även om jag i onsdags trodde det var torsdag och jag blev lite besviken. Men livet har känts en aningen lättare denna vecka. Och när jag vaknade idag så kunde jag inte annat än att känna mig riktigt grym!

(null)
 
Jag trodde dock att jag skulle hinna med massor nu när jag har "vanliga" arbetstider, men jag kan nog inte ens komma på vad jag har gjort med tiden. Men jag har njutit av min tid hemma. Även om det har inneburit matlagning, disk och tvätt. Jag har dock lyckats baka kanelbullekladdkaka en eftermiddag. Köpt blommor till uteplatsen. Och bara idag har jag ju hunnit köpt fredagsbukett, klippt gräset, mat, handlat och lämnat Vilja på avslutning med hockeylaget. 

Arbetsveckan har varit intensiv dock. Försökt suga åt mig så mycket information som möjligt, även om det var svårt. Och nu har min kollega lämnat över allt till mig och gått hem. Nu ska jag klara mig själv. Med stöd från mina övriga kollegor såklart. Och det kommer bli bra. 

Men nu är det helg. Som jag ska njuta av den dessutom. Precis som alla andra dagar denna vecka. Jag trivs helt klart med min tillvaro just nu! 

"Think positively & positive things will happen"
1 Bea:

skriven

Så roligt med nya jobbet ❤
Hoppas att ni får många fina stunder tillsammans nu 🤗
KRAM och var rädda om varandra

Kommentera här: