När allt tar slut..

Jag trodde inte att Corona-viruset skulle bli omnänd i min blogg. För på något vis hade jag skapat en distans till viruset och på så vis skulle det aldrig drabba mig.  

Jag är ju absolut inte drabbad av Corona-viruset. Men omständigheterna kring viruset har drabbat mig. Allt tar slut nu. Alldeles för tidigt.

Troligtvis så var torsdagen den sista dagen tjejerna hade träning eller aktivitet i samband med sina sporter. Träningar, matcher, cuper och resor är inställda. Allt tog ett abrupt slut. Bara sådär.

På torsdag efter lunch fick vi veta att vår resa i april till Finland blev iställd. Utbytet med Jyväskylä är inställt. En tradition som funnits i vår hockeyklubb sen år 1976. Snopet. En riktigt ledsen Vilja finns här hemma som verkligen hade sett fram emot denna turnering. Sova hos en finsk familj. Spela hockey med sitt lag, sina vänner. Och för oss föräldrar att komma iväg och bara rå om varandra samtidigt som vi ser vår dotter spela hockey.  

(null)
 
Men nu blir det inte så. Vi får hålla våra tummar att det blir uppskjutet till i höst och vi får möjligheten att åka till Finland då istället. 
På torsdagkvällen får vi sen reda på att vår egna hockeycup på hemmais också är inställd.

Hämtar Meja från handbollen på torsdagen. Det sista tränarna sa till tjejerna var att handbollscupen IrstaBlixten, i början på april, också är inställd. Så en mycket ledsen Meja tog vi med oss hem. 

 
En efter en går tjejernas sportklubbar ut med att träningar är inställda.
Vad ska vi göra med all ledig tid? 
Det var Viljas första tanke. Min också för den delen. Vi skulle ju ha fullt upp till början av maj. Så är det alltid. Att bli ledig redan nu känns konstigt.

Än så länge så har basketklubben satt karantän till sista april. Det innebär att den stora basketcupen i Eskilstuna (i början av maj) fortfarande kan bli av. Frågan är ju bara hur tjejerna ska kunna träna sig till det? Tur nog så är tjejernas lag bara ett liten trupp på max 11 spelare. Då kanske vi fortfarande kan genomför träningar.

(null)
 
Allt tog slut. För tidigt. Nu ska vi ta hand om familjen. På flera sätt och vis ♥
 
1 Bea:

skriven

Men åh... Tycker så synd om tjejerna och er ❤ Nu är ju detta landsomfattande, så även här. Men när barn blir ledsna...
Stora kramar till er alla! ❤

Kommentera här: