Mitt i veckan onsdag

Trots ledig dag så lät jag klockan ringa 05.00 i alla fall. Snoozade som vanligt till strax efter kvart över fem då Rickard kom in med en kopp kaffe. Vi hann med en frukost tillsammans med Ninja innan han åkte till jobbet. Ninja hade tidig tid för tandläkaren så hon passade på att äta tidigt.
 
(null)
 
07.15 satt vi redo för Ninja tur hos tandläkaren. Besöket gick så snabbt så vi gick hem igen innan vi tog oss till skolan. Idag var det dags för vaccination så jag fick följa med in på mattelektionen innan det var vår tur. Själv vaccinationen var över på tre minuter från att vi klev in hos skolsköterskan. 

Och jag fick sen gå hem. Hem, till att göra ingenting. Och det är nog precis det jag har gjort denna lediga dag. Precis ingenting. Vilket var både skönt och svårt.

(null)
 
Nåja, jag tog fram boken. Läste några sidor. Hängde lite tvätt. Tittade lite på nyhetsmorgon. Åt min matlåda. Försökte ta en tupplur på soffan, vilket inte gick så jätte bra. Bakade en Silviakaka som fick bli våran efterrätt idag. Fortsatte läsa lite och till sist kom leveransen med tvättmaskinen. 

(null)
Gick till affären och köpte grönsaker och påbörjade dagens middag. Lagom till att tjejerna kom hem från sin basketträning. Så åt vi en härlig middag och fikade gott efterråt. Nu har tjejerna gick kväll och jag ska göra detsamma.

En ledig dag. Precis vad jag behövde. Jag har vilat. Och jag kan nog säga att jag ser fram emot nästa ledighet. Då blir det två dagar i rad. Men nu är jag redo att jobba två dagar innan helg!

Kommentera här: