Lite löpträning med barnen

Det bästa med att tjejernas träningar är inställda är ju att vi får göra det bästa av situationen här hemma. Från att jag kom hem från jobbet så har tjejerna varit ute och lekt. Cyklat och spelat fotboll med grannbarnen. Som jag har saknat det. Glädjen och skratten från tjejerna.

Men lagom till att jag hade satt mig till rätta i soffan så bestämde jag mig för att ta en löptur med de två stora tjejerna. Ninja höll sig hemma med Rickard framför tv.n istället. 

(null)
 
Det blev inte långt och det blev inte snabbt. Men en runda fick vi oss. Meja som tog täten lämnade mig säkert runt 10 meter bakom. Hon var knappt anfådd när jag kom ikapp och jag fick helt enkelt känna mig besegrad av båda mina tjejer när det kom till dagens löpning. 

Dock fick vi inte till någon bra stäcka då tjejerna saknade reflexväst. Men eftersom jag är ledig imorgon så tar jag mig en tur till en lämplig affär och införskaffar oss en varsin bra väst. För detta var ju inte sista gången vi kör lite löpträning på kvällarna. Och även om det blir ljusare nu så är det ändå bättre att ta väst på sig när man ska ge sig ut bland trafiken och så vidare.

Skönt att lägga några löpsteg bakom sig denna start på veckan. Vi får se vad resten av veckan ger oss. Basketklubben skickade du ett bra träningspass med egen vikt som man kan köra hemma med barnen. Men löpningen älskar jag ju. Och tjejerna verkar inte ha allt för mycket emot det heller. Kanske kan Ninja hänga med på cykel nästa gång också. 

Nu ska jag dock njuta av en lugn kväll här hemma. Imorgon nalkas tidig blodgivning innan dagen för övrigt är oplanerad!
 

Kommentera här: