I mars ska jag leva

Det blev en tung februari trots att målet var något helt annat. Men nu i mars vänder det, det vet jag.

(null)
 
Efter ett mycket bra utvecklingssamtal med min chef i mitten på februari så har jag tänkt, massor. Nästan på snudden för mycket. Vem jag är, vem jag vill vara. Vart jag står och vad jag ska gå. Vart vill jag hamna. Och jag kan lova att jag har en hel del att jobba på. Inte för att jag är en dålig människa, men för att jag ska bli den bästa versionen av mig själv. Hårt sagt så måste jag tuffa till mig, annars ligger jag risigt till. Sluta säga ja till allt och lite till. "Kära lilla vän. Du måste lära dig att säga nej, för i slutet kommer du ändå inte orka hålla på att göra alla tillfreds hela tiden." 
Det är svårt. Jag vill ju att alla ska ha det bra. Men jag vet att jag glömmer mig själv.

Ni förstår, att få höra min chef säga såna här saker till mig. På ett positivt sätt, men för att få mig att förstå att jag måste räta på ryggen och faktiskt säga ifrån. Det var tufft men nyttigt. Och stärkande på något vis. 

Och jag är trött. Mycket trött. Det har blivit alldeles för mycket övertid, och nu när det minskar så hinner kroppen ifatt. Det slår ut mig med trötthet. 

Men mars ska bli bra. Det ska bli min månad. På så många vis.

Efter samtal med chefen så ska jag helt plötsligt ha 6 dagar ledigt i mars. Inte i sträck, utan någon dag här och där. Bara för att ta hand om mig själv. Det är en fantastisk chef jag har. Nu passar jag ju på att ta dessa dagar när jag har lite annat också att göra. Så som vaccin för Ninja, blodgivning för mig själv och så vidare. Men helt lediga dagar väntar ju också. 

Första veckan i mars har passerat och arbetsveckan har varit oförändrad. Men helgen fick bli starten på min mars. Jag ska gå starkare ur mars helt enkelt. 
 
1 Bea:

skriven

Jag förstår dig så väl, när det kommer till ja-sägandet. Jag har senaste tiden varit tvungen att säga nej flera gånger. Nyttigt, men jobbigt. Men kroppen orkar inte längre, så: nej!
Hoppas din mars blir som du hoppas ❤ Så hoppas jag min blir bättre än senaste månaderna med ❤
Stor kram! Nu är vi rädda om oss & varandra 💕

Kommentera här: