Gör något annat för en stund

Som en del av att leva i mars så ska jag försöka mig göra något annat för en stund. Göra saker jag i vanliga fall inte alls gör. 


Som idag till exempel. Då åkte jag iväg, med två kollegor, på en Afternoon Tea på Y-won som Stilstudion hade anordnat. Vi välkomnades med bubbel (ett glas alkohol en söndag bara sådär dessutom.) Därefter fick vi avnjuta en liten buffé av godsaker, en kopp te och lite smoothie. 

Modevisning med fantastiska modeller och kläder. Kläder som dessutom var från våra lokala butiker. Vilket känns lite mer lättillgängligt. 

När modellerna visat en hel del snygga plagg så kom Yvonne Ryding fram för en enklare föreläsning om sin resa. Fantastiska kvinna säger jag bara. 

Att få spendera min eftermiddag med mina två kollegor är något jag inte skulle göra i vanliga fall. Men det föll sig så himla bra. Att vi knappt pratade om jobbet var en seger för mig. Och kanske kan jag, med dessa två, faktiskt lära mig att klättra högre. Våga tro på mig själv och faktiskt se det kan jag åtstadkomma. Lilla jag. 

Nu i efterhand så gav denna modevisning, kloka ord från både Ellen och Marianne samt även från Yvonne Ryding, mig en hel del nya tankar. Och jag kände att bara åka hem och kasta ur alla kläder från min klädkammare och rensa. Kasta allt som inte används och göra mig redo för framtiden. 

Men jag höll min goodiebag hårt i handen när jag klev av bussen hemma på min gata. En känsla av styrka i ryggen. Och få komma hem till mina barn, min make och vårt hem. Den känslan var härlig, denna internationella kvinnodag till ära.

Vi får se vad nästa stund ger mig. Jag måste erkänna att jag gillar hur jag känner när jag faktiskt tror lite mer på mig själv!

Kommentera här: