En ledig helg

Vad gör man egentligen med en ledig helg? En helg då man egentligen vill göra allt man inte annars hinner, så som shoppa och på sevärdigheter och så vidare. Men som samhällsläget ser ut nu så vill man helst inte göra något av det.

(null)
 
Det tillhör ju inte vanligheterna att vi har en ledig helg bara sådär. Men vädret visade sig på sin bästa sida så vi valde att hämta hem våra cyklar från garaget och göra dem redo för våren. Smörjde kedjor och bromsar, höjde sadlar och bytte bort Ninjas lilla cykel mot Viljas förra cykel. Ibland är det bra att spara.

(null)
 
Och eftersom vädret visade sig på sin bästa sida. Med 2 plus och skinande sol så passade vi på att ta årets först grillning. Korv med bröd till lunch va precis sådär lyckats som det bara kan bli spontant. 

(null)
 
På eftermiddagen var det sedan dags för det andra PT-passet med Padel för min och Rickards del. Som vi har längtat hela veckan. Tillsammans med Malin (coachens fru) så blir vi ett riktigt bra team, hon och jag. Båda i starten av vår träning, okej hon lite längre än jag. Efter en timme var jag både slut och hög på endorfiner. Fick mycket beröm för mina slag och att jag faktiskt lyssnat på honom. Kan man längta för mycket till nästa pass?
 
(null)
 
Kvällen avslutades med familjemys. Amaerican Pizza och Smartare än en femteklassare på tv.
Och sen kan jag lova att jag stupade tidigt i säng.

Idag är en ny ledig dag som är skapligt oplanerad. Tjejerna njuter av att få vara ute och cykla. Hinna leka i skogslekparken när det är ljust ute. Själv passar jag på att städa, tvätta samt plocka med sånt som jag annars inte riktigt hinner med. Men tänker inte göra allt för mycket idag. Med två dagar ledig väntar i veckan ska jag också försöka ha något att göra här hemma. 
 

Kommentera här: