En ledig tisdag

Trots ledig dag så ringde klockan som vanligt. 05.00. Det är ändå ganska skönt att starta dagen tidigt för att maximera tiden så mycket jag bara kan. Jag hann dricka kaffe i lugn och ro med Rickard innan han åkte till jobbet. En mysig frukost med tjejerna innan de cyklade till skolan. Sen begav jag mig till sjukhuset för att lämna blod.

(null)
 
Det ekade tomt inne på blodcentralen. Sköterska fot upp från stolar när jag klev in genom dörren, redo att ta sig an mig. Bra blodvärde hade jag sist, vilket dock kan vara sämre denna gång. Men tappningen gick riktigt fort. 7 minuter och 32 sekunder. Är nog rekord för min del. 

Vidare till Padel Sport Center för en singelmatch med Rickard innan lunch. Singelpadel är bättre än ingen padel. Dessutom nalkas det min första match på söndag, så jag måste fila lite på tekniken. Jag är nervös. Men ska bli riktigt spännande att spela med Malin. 

(null)
 
Vi passade på att äta lunch där innan jag gav mig av hemåt för att börja ta emot mina skoltjejerna som kom hem från skolan. Dock var jag inte det minsta intressant för dem utan de satte sig med sina enheter en stund innan de sen gick ut för att leka med vänner.

Själv bäddade jag ner mig i soffan och påbörjade den nya boken. Fick låna en bok av Johanna, så den tänker jag läsa genom skapligt snabbt känns det som. 

(null)
 
Nu ska jag ladda om för en ny ledig dag imorgon. Utvecklingssamtal för Ninjas del står på schemat. Men i övrigt alldeles ledigt. Jag är lite rastlös, men det ska nog gå bra ändå.