Vardagslyx en tisdag

Något jag inte är bra på, är någon annan bra på.

(null)
 
För lite drygt 3 veckor sedan öppnade en gammal skolkamrat en skönhetsklinik som erbjuder estetiska behandligar av hög kvalitet. Jag började såklart följa Isabell's (Bella) resa tillsammans med sin delägare på Instagram. Från en tom lokal till en riktigt snygg inredd klinik. IBA Estetik.

Så samma dag som de slog upp sina dörrar för världen så hade jag bokat in mig på ögonbrynsfix. Både färg och plock. För att plocka ögonbrynen är något jag absolut inte är bra på. Och färga ännu värre. Så när jag såg att delägaren (certifierad skönhetsterapeut) har det bland sina tjänster så anser jag mig helt klart få unna mig det. 

På invigningsdagen så tog jag med mig en blomma för att önska dem lycka till. Fick mina ögonbryn färgade och plockade. Och kände mig så nöjd när jag gick därifrån. Felicia (delägaren) rekommenderar att man kommer var tredje vecka för att plocka ögonbrynen och var sjätte vecka för att färga dem.

Så idag var det dags att bara plocka ögonbrynen. Att svänga förbi Felicia på IBA Estetik och få ögonbrynen plockade efter jobbet. Lyx!

Jag har dessutom redan bokat in färgning och plock av ögonbryn precis innan vi åker iväg på semester också. Så det ska vara enkelt när man är och campar. Slippa tänka på att måla ögonbrynen varje morgon och så vidare. Så nu längtar jag tills dess. Att få träffa de härliga tjejerna igen. Och unna mig själv lite vardagslyx. För det är jag värd!
 
1 Bea:

skriven

Ja, lite lyx i tillvaron måste man få ha ❤
Jag kör "bara" på naglarna. Men nyfiken på ögonbrynstatuering, som min NT även gör. Och fransar.
Nja, det får bero. Jag sminkar mig ju "aldrig" ändå så... 😋
Hoppas ni får en häääärlig semester!
Kramizar

Kommentera här: