Sista dagen som 33åring

Imorgon fyller jag nämligen 34 år.

(null)
 
Idag har vi haft lite kalas för mig. Lite svårt med kalasande med gäster på arbetsdagar. Så morgondagen blir att spendera med familjen efter jobbet.

Redan igår började jag med lite bakning här hemma. Ninja och hennes kompis Johanna rullade chokladbollar och jag gjorde en silviakaka. Framåt kvällen, efter vi varit på studentfirande, så bakade jag chokladmaränger. 

Frukost på sängen och paket av Rickard och tjejerna imorse (har inte mage att låta Rickard väcka tjejerna tidigt imorgonbitti när de ändå har sommarlov). Så en sång som väckarklocka fick det bli idag.

(null)
 
Efter en kort morgonpromenad med Rickard så bakade jag vaniljbullar. Tjejerna och Johanna (som kom tillbaka tidigt idag) åkte iväg med Rickard och köpte både lunch och tårta. Och ballonger. Så när de kom hem så var det ballongblåsning för hela slanten. 

Klockan ett kom min familj. Mamma, lillasyster, sambon och mosters kille Devin.
Fika. Paket och underbart med lek, för barnen alltså. Hjärtat verkligen svämmande över med kärlek just idag. Svärmor skickade en swish då hennes rygg spökar, som perfekt nog kommer läggas på en ny parfym då min verkar tom i flaskan nu.
 
(null)
 
Det slutade dessutom med att jag och Anni också badade, då Rickard hoppade ner i poolen skvätte ner oss när vi stod och svalkade våra ben (dock hade barnen klivit ur poolen då.) Men så kom de ju tillbaka när de upptäckte att vi låg där och hade det gott. Så jag fick njuta av lite vatten med de bästa. Livet ♥

(null)
 
Familjen gick hem. Och Rickard åkte iväg för att spela 18-håls runda på golfbanan. Själv fick jag åka och veckohandla och laga middag. Matlådor till morgondagen då tjejerna är hemma. Johanna stannade på middag men därefter var det dags för henne att gå hem. Som jag har njutit av att ha henne hos mig i stort sett hela helgen ♥

Jag och tjejerna tog oss ut på en promenad. Inte lång, 2,4 kilometer. De cyklade. Detta var så behövligt efter allt gott som ätits idag.
 
(null)
 
Men nu är det nog dags att göra mig redo för en ny arbetsvecka. 4 dagar innan lite ledighet väntar för en stund. Imorgon vaknar jag dessutom som 34 åring. Det måste jag nog allt lägga på minnet. 

Jag summerar min sista dag som 33åring; Helt magisk ♥
1 Bea:

skriven

Varmt grattis i förskott ❤
Jag kommer att gratta dig imorgon åxå 😋
Önskar & hoppas att du får en fantastisk födelsedag! TACK för dina fina ord på bloggen ❤ Blev väldigt rörd!
Grattiskramar från Bea, Oscar, Jörgen och Tiger

Kommentera här: