Mer tid över till annat

Och så rullar ju dagarna bara på.

(null)
 
Jag som trodde att jag skulle ha all tid i världen till att göra en massa saker när jag bytte jobb, då arbetstiderna blev till det mycket bättre. Och det har jag uppenbarligen haft också eftersom jag knappt har lyckats tagit mig in hit. Men och andra sidan så har det inte varit så mycket att skriva om när ena barnet varit hemma och sjuk förra veckan. Men nu är vi på banan igen. 

Nu behövde ju dock inte jag vabba allt för mycket. En eftermiddag och så en dag. Resten av veckan tog Rickard, allt för att jag behöver komma in i jobbet. Som jag fortfarande känner mig lite lost i. 

Men trots att huvudet är trött när jag går hem så känns det som om jag flyger fram på små rosa moln. Ett lyckorus passerar efter varje arbetsdag och det smittar av sig både på familjen och på mig själv. För jag mår helt klart bättre på så många sätt och vis.

I stort sett varje lunch går jag och kollegan (ibland flera) på en promenad. Bara det är ju underbart. Att komma ut från kontoret en stund. Vardagsmotion bara sådär också. Vi har två rundor som båda ligger på cirka 2.5 kilometer som vi varierar mellan. 

Jag kommer hem riktigt tidigt och hinner med att både laga middag och köra igång en maskin med tvätt innan Rickard ens kommer in genom dörren. För mig är det lite magiskt. Att slippa stå och hänga tvätten när ögonen går i kors på kvällen för att det har tagit tid.
Klockan är inte ens 18 och allt är färdigt för idag. Matlagning, tvätt och disk. Och eftersom det är måndag så har Lena varit här på hemstäd så inte ens dammsuga behöver jag göra. Vad gör man nu då? Barnen är ute och leker och jag anser mig vara klar framför datorn. Inta soffan och läsa får det bli med andra ord.
 

Kommentera här: