Födelsedag nr 34

34 jordsnurr har jag nu varit med om.

(null)
 
Kaffe på sängen av Rickard. Riktigt tungt att kliva upp idag av någon konstig anledning. Men arbetsdagen flöt på riktigt bra och jag bjöd på tårta på eftermiddagsfikat. Vilket var uppskattat av de få som jobbar på kontoren. Det är i stort sett folktomt uppe i vår korridor då alla uppmanas att jobba hemifrån. Dock svårt för mig då jag fortfarande är under upplärning. Men två veckor kvar till semester ska vi klara av.

Tänk att dessutom få sluta tidigt. Komma hem till ett nystädat hem tack vare Lena. Barn som roar sig med att spela spel på golvet, lugna tillsammans. Då hinner jag sätta mig till rätta och läsa en stund i soffan. Det om något är vardagslyx för min del.

(null)
 
Och lagom till att Rickard kom hem så gjorde vi oss redo för att åka ner på stan och handla lite. Planen var först Tuna Park men det var en alldeles för lång kö. Men vi fann lyckan i centrum också. 
En ny parfym, efter swishbidrag kunde jag unna mig en lite dyrare parfym. En ny liten väskan att ha i min stora väska då alla småsaker bara ramlade runt i botten på min ny handväska.

Rickard såg till att både maten och disken blev fixad och jag kunde bara njuta av kvällen. 
Så jag summerar min födelsedag som: Alldeles perfekt!
 

Kommentera här: