En midsommarhelg

För hon har blommor i sitt hår. Som bara jag kan se.

(null)

Kanske var det inte riktigt Anders Glenmark vi lyssnade på under midsommarafton, men snudd på. Det blev en hel del sommarklassiker i alla fall. Kanske inte heller uppskattat av alla öron hemma hos oss. Men oj vilket trevlig midsommarfirande vi hade.
Min kusin kom över till oss lite tidigare för att hjälpa till med förberedelser inför kvällen. Middagen skulle fixas och läggas upp på fat. Hennes make gjorde oss sedan sällskap och så hennes även vän, som även blivit en vän till mig. Och så jag, Rickard och våra barn. Alldeles lagom med folk i dessa tider.

Vi åt god mat och skrattade så i alla fall jag fick ont i magen. Jag besteg mitt barndomsberg (en modell högre sten som jag inte klättrat upp på, på säker 24 år.) Barnen lekte med vattenpistoler samt vattenballonger. Det sistanämde gjorde även vi vuxna. Jag kände mig så lycklig när jag gick och lade mig strax efter midnatt.

Lördagen spenderades hemma. Bara vara. Sola, läsa bok, dricka citronvatten, bada badpool, grilla och så umgås med vänner över en kopp kaffe. Barnskratt.

(null)
 
En lördag helt i min smak.

Söndagen var inte sämre den. Meja cyklade hem till en klasskompis.
Ninja drog på sig fotbollsstället och ställde upp som inhoppare på en fotbollsmatch då det varit en hel del avhopp för matchen. Kanske kommer lusten till fotbollen tillbaka igen. Efter ett tungt fjolår med fotbollen så kanske lyckan kommer tillbaka i ett annat lag dessutom. Det får tiden visa. 

(null)
 
Det blev fika ute i trädgården hos Mummi och Ukki.
Inköp av lite nytt till uteplatsen och såklart en hel del sol också.

Första arbetsdagen denna vecka fortskrider och det är bara 4 dagar kvar till semester.
Jag längtar en hel del om jag ska vara helt ärlig!
 

Kommentera här: