Uppladdning för semester

Har inte riktigt kommit in i känslan av att ha semester.
Känns som om det bara är uppladdning.


(null)
 
Kanske beror det på att Rickard inte är hemma. Att bara jag och tjejerna ska hitta på saker denna vecka. Kanske beror det på att vi bara går och väntar på lördag. Då vi ska åka iväg och ha semester. Hela familjen, farmor och farfar, farbror Kristian och hela hans familj. Vilken härlig vecka vi ser fram emot.

Men semesterdag nummer ett var alltså igår. 
Jag njöt av en kopp kaffe i sängen i det lugna innan barnen vaknade. Det här med att sova på morgonen är inte riktigt min grej. Inte ens på semestern. 

Vi gjorde oss redo för att spendera lite tid i Västerås med diverse inköp. Vi kom dock inte hem med så speciellt mycket som jag trodde. Nya tag en annan dag. 
På vägen hem stannade vi i Kvicksund och fikade. Det var dock ingen broöppning med någon båt som passerade, men det var riktigt mysigt att bara sitta där och fika och prata om så mycket olika saker. Bara jag och tjejerna.

(null)
 
Väl hemma igen så ville tjejerna bada badpool. Jag som inte lärt mig hur en kompressor funkar tycker det är bra att min Meja är så framåt på det mesta så att hon har lärt sig det. Så hon fyller poolen med både luft och sedan med vatten.  Det hjärtliga skrattet från badande barn ♥

(null)
 
De badade fram till middagen. Och efter det så spenderade vi kvällen hos farmor och farfar, i hopp om att vi skulle få dit takboxen på vår bil inför semester. Vi gick dock bet på det igår då det inte riktigt passade, men bara att köpa rätt så kommer det bli riktigt bra! Idag är semesterdag nummer två. Jag ska unna mig ett besök hos frisören nu på förmiddagen.
Sen får vi se vad denna dag erbjuder oss. Oplanerade dagar är så enkla att fylla med spontana saker. Det gillar jag!

Ha en fin tisdag kära ni!