Lite ljusare, lite kortare

Self care is how you take you power back.

(null)
 
Det har ju varit en väldigt spännande vår för min del. En vår där jag faktiskt låtit mig själv få komma först lite oftare än vanligt. Och det är ju riktigt bra, efter en lång tid där jag satt alla andra först.

Just nu lever jag i ett slags flow med att ta hand om mig själv. Så trots att jag klev upp tidigt igår och körde min mamma till jobbet (autopiloten att sedan styra till mitt egna jobb fanns inte faktiskt) så kom jag hem och drog av ett skönt träningspass i vardagsrummet eftersom tjejerna ändå sov. Jag var helt slut, men glad när jag var klar.

Efter morgonens alla bestyr så fick jag ta mig tid för ett besök hos min frisör på Salong Amino. Färscha upp mina ljusa slingor samt klippa av alla slitna toppar. Och så nöjd jag var när jag gick därifrån.

(null)
 
Sen flöt bara dagen på med en riktigt härlig känsla. 
Det blev en runda på Tuna Park med lillesyster med hopp om att jag skulle kunna hitta en hel del nytt till mig själv. Men en ny kavaj fick det i alla fall bli. Och en vattenfast mascara för sommarens vattenlek och bad. Alltid något.

Jag vaknade tidigt idag också. Inte för att jag behövde köra mamma till jobbet, men jag kände mig utvilad när jag vaknade helt enkelt. Så efter en kopp kaffe serverat på sängen av Rickard innan han åkte till jobbet, så drog jag av ett till träningspass här hemma innan tjejerna vaknade.
Kanske en ny morgonrutin? I alla fall på semestern. Fast kanske vilodag imorgon då det väntas en padelmatch ikväll.

På fredag väntas det besök hos IBA Estetik för att färga och plocka ögonbrynen inför semestern. Så skönt att slippa tänka på det sen. 

Känns som om jag växer 5 centimeter för varje gång jag faktiskt gör något för mig själv.

Kommentera här: