Så känner jag mig lite bättre

Vissa känslor är bättre än andra.

(null)
 
Det var inte alls så tokigt att kliva upp alldeles för tidigt idag. Njuta av en kopp kaffe i det lugna innan mina morgonbestyr började. Med packad arbetsväska, handväska samt matväska så var jag mer än redo att gå iväg till jobbet.

Jag kände mig på något vis bättre. Rak i ryggen och redo. Det var en bra känsla jag hade i kroppen. Det korta promenaden på 300 meter från parkeringen till min entrédörr på jobbet var uppfriskande. Lagom doft av fukt, blött flis från värmeverket bredvid jobbet och doft av solsken. 

Sedan flöt förmiddagen på av bara farten. Men som jag längtade till lunchpromenaden. Som jag har saknat den. Vissa rutiner är skönare att komma in i än andra.

Att få sluta halv fyra. Hämta tjejerna hos Mummi och Ukki och sen åka hem och laga middag. Ingen stress och inga måsten. Veckostäd av Lena är gjord och jag kan njuta av en ren lägenhet. Som jag gillar måndagar. 

Hann till och med åka förbi Lager157 och köpa lite nytt till mig själv. Nu ska jag snart göra kväller och krypa ner i soffan med en bok. Det gällar att passa på medan soffan är ledig från barnens tv-tittande.

Jag känner mig redo att möta hösten (även om det dröjer innan den kommer) med allt vad det innebär. När jag vet att jobb och familjelivet är i balans.