Tuesday thinking

När livet i vanliga fall går alldeles för fort och man helt plötsligt får tid att tänka efter.. Det är både skrämmande och skönt.

Jag stressade alldeles för mycket på jobbet den sista halvtimmen. Hade helst velat gått hem en halvtimme tidigare, men med alldeles för mycket fart (för mitt egna bästa) så hann jag klart allt för dagen klockan fyra och jag kunde skynda mig hemåt. Tyvärr försent, för Rickard hade behövt åka en kvart tidigare för att hinna med att lämna Vilja på sin hockeyträning och sedan Meja på sin handbollsträning. Så tyvärr fick Ninja snällt klä på sig och följa med på lämningarna innan hon äntligen kunde krypa ner i soffan med mig. Men hon är snart frisk intalar jag mig själv.

Men väl i soffan, med hennes armar runt mig. Lyssnandes på hennes snoriga lilla näsa medan hon andades så fick jag tid att tänka. Stanna upp i nuet och sortera lite tankar. Både på gott och ont. 

Tänkte tillbaka till tiden i New York. Där Central Park blev en plats som ändå berörde mig. Att mitt i allt kaos så fanns denna oas som faktiskt var lugnande. Grönskande och vacker på alla sina vis. Där man liksom kunde koppla av allt som händer runt en och bara andas. Lugnande.
 
Just den platsen skulle jag behöva just nu. Lyssna på Alicia Keys låt New York, som spelades medan vi åkte i helikoptern över Manhattan. "If I can make it here, I can make ut anywhere that's what they say.."

Kan fortfarande få tårar i ögonen när jag lyssnar på låten och tänker på helikopterturen. Det var en magisk känsla. 

Och nu när låten spelas så kan jag liksom tänka på mig själv. Om jag har klarat mig hittills så kan jag klara mig längre. Vad framtiden än ger mig så kommer jag klara av det. Men ska jag låta framtiden servera mig eller ska jag servera mig själv framtiden? 

Att ha för mycket tid över är inte alltid det bästa. För jag vet knappt ut eller in just nu. Men imorgon är det en ny dag med alldeles för mycket att göra för mitt egna bästa men det ska gå det också.

Nu ska jag dock strax krypa ner i sängen. Där min lilla super zebra ligger och sover så gott.

(null)
 
1 Bea:

skriven

Jag skulle också vilja ha en oas mitt i allt kaos ❤
Ska ut och se om jag hittar den nära... när orken kommit tillbaka.
Stor kram fina ni ❤ Krya på skruttis

Kommentera här: