Söndagslistan

(null)
 
Träning: "Efter torsdagens benpass så var kroppen så sårad. Varenda muskel i rumpa och ben ömmade längre. Faktiskt ännu idag. Och ändå vill man tillbaka till gymmet. Människor är lustig. För med andra ord så tog jag mig till gymmet idag igen och körde ett armpass samt lite bålövningar."

Matfilosofi: "Två måltider missade på jobbet. Men fortfarande 13 måltider intagna rätt om man räknar med mellanmålen på förmiddagen samt eftermiddagen. Lite turkisk yougurt med hallon och kokos till förmiddagsmellis samt majskakor och lite nötter till eftermiddagsmellis. Totalt blir det såklart 50 kronor i böter denna vecka (finns att läsa här)"

Familjeliv: "Det har varit lite pusslande i och med att Ninja varit sjuk. Men på något vis får vi alltid ihop det. Vardagen fick sedan avslutas med en dejt med Rickard. Perfekt start på helgen. Vilja sov dessutom hos farmor och farfar medan mormor spenderade kvällen här hemma hos oss med Meja och Ninja."

Läsning: "Två läsa böcker sedan nyår. Men har tappat suget lite. Jag fick låna två böcker av min kollega i fredags där fokus på mode ligger. Det efter en lång diskussion om inköp av kläder och så vidare. Jag har påbörjat den ena boken och tycker redan efter de första 10 sidorna. Riktigt intressant faktiskt. Men visst saknar jag mina kärleksromaner lite, men det kommer nog ikapp mig snart."

Veckans citat: "If you're sad, add som more lipstick and attack" - Coco Chanel
 
1 Tess:

skriven

Heja heja kämpa på :D Jag måste ta tag i min träning jag också :D

Kommentera här: