Söndagslistan

Hösten 2018 körde jag igång med söndagslistan. En reflektion över veckan som varit. Kanske är det dags att ta tag i den igen.

 
Hälsa: Jag har helt varit ur gängorna den senaste tiden. Även om jag bestämde mig för att prioritera mig själv i år så har det inte riktigt kommit igång ännu. Jag har varit nära till gråt flertalet av dagarna men har ändå lyckats hålla mig flytande hela veckan.

Familjeliv: I förra veckan blev vi berikade av en efterlängtad liten Harry. En kusin till tjejerna kom till världen. Vi har dock varit drabbade av förkylningar här hemma och har därför inte hunnit få träffa den lilla parveln, så därför hänger det små bebiskläder på galge i vårt sovrum. Men som vi längtar efter att få träffa honom och hela hans familj.
Förkylningarn ja. Ninja drabbades igår av feber dessutom. Men lyckligtvis har hon varit feberfri hela dagen idag så något skola missar hon inte nästa vecka.

Egoboost: Efter denna arbetsvecka så behövde jag ett litet break. Att gå möta upp brudarna på stan för några glas champagne var precis vad jag behövde i fredags. Tre timmar i deras sällskap och jag mådde genast bättre. 

Sportsligt: Ingen träningsfri vardag för familjen. Alla vardagar är det alltid någon som har träning. Söndagen innebar hockeymatch i Norrköping för Viljas del. Handbollsmatch i Mariefred för Mejas del. Rickard och Vilja hann ju i alla fall se 3 perioder av Mejas match. 

Ledighet: En ledig lördag är inte det vanligaste för oss. Lördagen spenderades för det mesta i soffan i och med Ninjas feber. Inte det roligaste, men ibland behöver man det också. 

Citat: "She's gonna forever say "I got this" even with tears in her eyes."
 

Kommentera här: