Some walks you have to do yourself

Dagens promenad fick bli en ensam promenad. Rickard hade redan fått ihop sin promenad när han och Ninja gick hem från Mejas handbollsträning efter lämningen. Dessutom med Ninja på axlarna. 2.8 kilometer med henne på axlarna är nog så väl. Då slipper han helt klart dras med mig ett varv också.

(null)
 
Jag passade på att testa löpstegen också. Och som jag flög fram. Jag njöt och log. Dock ligger ju inte min kondition på topp så löpstegen blir inte allt för många. Men lagom så det blir ett intervallpass för min egna del. 2.8 kilometer på 25 minuter. Det är något att jobba på och jag ser fram emot att se resultat över mina framsteg. Kanske dags att föra loggbok? 

Och minns ni att jag skrev om en utmärkelse jag skulle få om jag klarade av att stänga mina ringar på klockan? (Finns att läsa HÄR.) Jag fick den utmärkelsen idag. Det gör mig extra stolt över mig själv och extra peppad på att fortsätta stänga mina ringar på klockan.

(null)
 
Jag var dock riktigt trött när jag kom hem så det är snart lagom att göra kväller här hemma.  

Hann lagom säga god natt till tjejerna, som börjar VT-20 imorgon. Vi är laddade inför denna vårtermin. Både jobb, skola, träning och familjetid ♥

Kommentera här: