Och så passerar en vecka

Nästan en vecka har passerat och jag vet knappt vad jag har hunnit med. 

(null)
 
Barnens skolstart förra veckan har gett oss lite läsning och läxor på eftermiddagarna, samt att tjejernas aktivteter dragit igång och kvällarna spenderas i diverse idrottshallar. Jag har haft turen att faktiskt hinna med Viljas hockeyträningar förra veckan. Något jag missat större delen av säsongen på grund av sena arbetsdagar för min del men tidig samling för hennes del.
Att jobba varannan vecka tidig/sen är något jag helt klart behöver, även om det bara är att sluta klockan 16 så hinner jag mer än vad jag gjort på länge.
Vi har dessutom hunnit med lite familjemys också. Det hör ju inte till vanligheten. 
Jag jobbade på lördagen med att flytta artiklar på vårt lager. Det fick jag dock sota för igår då jag var soff-liggandes nästan hela dagen. Vi hann dock med att åka till Vingåker, men jag hittade absolut ingenting där att handla. 

Nu är en ny arbetsvecka igång. Sen vecka för min del. Idag blev den dock väldigt sen, men 17.41 fick jag stämpla ut och ta mig hemåt. Men trots sen hemgång så har jag hunnit med hemmet. Meja och Ninja kom hem efter ha lämnat Vilja på hockeyträningen.

Jag ska dock hinna med mig själv nu. Nagellacket tog stryk i lördags trots att jag hade handskar på mig, så det ska bort. Och sen ska jag stupa i säng. 

Kommentera här: