Men en släng av feber

"Tänk er. Ni ligger i en solstol. Ryggen värms av solen och ni kan riktigt höra barnen tjoa och leka."

Lite så kände jag i natt. Trots att det är 122 dagar kvar till solsemester i Grekland så var det exakt så jag kände. Tills dess att jag vaknade till vid klockan tre i natt och upptäckte att det var Ninja som låg mot min rygg, varm som ett element. Och så täppt i näsan så att hon lät en skördetröska. 

Så det blev Alvedon, vatten och så skulle hon ligga och yra lite. För det var ju viktigt att hon talade om att hon bara har missat två idrottslektioner och att hennes klasskompisar skulle ha SO i skolan idag. Även att jag var kall och att hon huttrade fast kroppen var varm. 

Hon somnade om relativt snabbt, men jag var mer död än levande när klockan ringde för min del och det var dags att kliva upp och göra sig redo för jobb. Det tog emot att lämna henne sovandes i sängen när jag väl var klar för att gå.

(null)
 
Den lilla febriga handen. Ninja som dessutom blir en aningen mammig när hon är sjuk, till skillnad mot de andra som föredrar när Rickard är hemma med dem.

Men dagen har gått bra och hon har varit feberfri från lunch ungefär. Bara hoppas natten håller sig så också. Hon är dock nedbäddad i vår säng så vi lär väl märka om hon är varm eller inte under natten också. Hemma imorgon blir hon såklart. Tur att Rickards kalender för en gångs skull var tom på viktiga saker. 

Blir tidig sänggång för min del för att försöka ta ikapp lite sömn jag tappade från den föregående natten. Och så hoppas jag att vi alla vaknar pigga och glada!
 

Kommentera här: