Lediga lördag

Det bästa med att man vaknar långt före alla andra i familjen är ju att man får lite tid alldeles för sig själv i det lugna. Att dricka kaffe och skriva i ljuset av ett stearinljus. Perfekt start på dagen.

(null)
 
Det är ju nästan så att man har börjat blivit bortskämd med en ledig helgdag utan massor med aktiviteter. Och det är ju i och för sig bra. Då hinner man med en hel del annat också.
Dock inte idag. Ninja har blivit sämre i sin förkylning. Vi är alltså inne på dag 7 med nässpray och näsan blev bättre under mitten av veckan men igårkväll samt nu under dagen har den varit så täppt. 

Planen var ju kalas hos kusinen som fyllde år tidigare i veckan, men med en bebis hemma på 2.5 vecka så vill jag absolut inte släpa med mig en snorig tjej med risk för att smitta en sådan liten. Det var såklart tre besvikna tjejer här hemma som har laddat upp med presenter och val av fina kläder. Men med lite tur kanske vi kan träffas nästa helg och graturlera och mysa lite.

Vi har i alla fall tagit oss till godisaffären. Vilja, som sov hos farmor och farfar under natten, fick med lite en liten peng som skulle räcka till lördagsgodiset för alla tre tjejer. 
Ninja har ju dock varit pigg så hon har fått leka med kompisar ute, där man inte riktigt är på varandra på samma vis. Som hon njöt av det. 

Nu gör vi dock kväll här hemma. Tjejerna ligger och kollar på film. Rickard tittar på handbollsmatchen på tv och själv sitter jag framför datorn en stund. Snart ska jag dock krypa ner och läsa lite. 

Imorgon ska Rickard köra en golftävling utanför Västerås, så det blir en dag med mina tjejer. Vi får väl se vad vi hittar på! 
 

Kommentera här: