Jag log då, men inte nu

Idag har jag varit på gymmet. Kors i taket va? 

När Johanna frågade mig tidigare i veckan om jag burkade träna på jobbet gym så svarade jag ja. För det gjorde jag ju. Förr. Och på lunchen i måndags så gick vi ner så hon fick se utbudet av maskiner och utrustning. Strax därefter kom en kalenderinbjudan från henne på ett gympass. Tackade förväntansfullt ja och har sedan dess undrat vad jag gett mig in på.

I förbifarten sa hon sen att hon planerade en benpass. Om det är något jag hatar så är det ju just benpass. Men det är ett ont måste att göra dem också. 

Klockan elva stämplade jag lunch ut för att köra igång. Johanna började prata om; overhead squats, goblet squat och deadlift. Där och då förstod hon säkert hur otränad och okunnig jag var. Men jag körde igenom hela hennes pass. Från början till slut. Och konstigt nog så log jag när passet var klart. Kanske mest för att det just var klart, men jag log för att jag kände mig nöjd. Helt slut, men nöjd.

(null)(Håret åt alla håll och röd om kinderna. Precis så det ska vara)

Och det är väl huvudsaken. Att man är nöjd med passet. Ett snabbt pass på 40 minuter, då inräknat uppvärmning, passen, nedvarvning samt stretch och en dusch senare så var jag redo för lunch strax efter tolv. En lunch jag inte hade med mig (matböter finns att läsa här). Så jag fick kasta mig iväg för att köpa mig en sallad. Och redan när jag skulle kliva ner för trappen till parkeringen så kunde jag känna hur sårade mina muskler i benen var. Och sedan dess har mina ben bara blivit värre och värre. Imorgon lär jag få det tungt och jag vill inte ens tänka tanken om hur lördagen kommer vara.

Jag log då, men inte nu.

Nu ska vi i alla fall boka in gymmet en gång i veckan. Jag och Johanna. Dock är hon borta nästa vecka och själv har jag läkarbesök inplanerade både måndag och torsdag. Kanske ska jag dock försöka få till lite mer träning. Kanske annan sorts träning. 

Jag sparade Johannas pass och kommer garanterat köra det igen. Även om det var riktigt tungt nu i efterhand.
1 Bea:

skriven

Du är jätteduktig ❤ Och skitsnygg med håret åt alla håll + rosiga kinder 🤗

Kommentera här: