Välkommen februari

(null)
 
Tänk att vi redan är inne i februari och vintern tycks aldrig vilja komma till oss. Så nu kan det ju lika bra få bli vår. Dock är ju det skottår i år så februari har ju dessutom en extra dag. Det positiva är ju att jag och Rickard i alla fall får fira en förlovningsdag också. 

Februari har börjat bra. Jag vaknade alldeles för tidigt, trots middag och bubbel på stan med tjejerna igår. Så jag ordnade till en riktigt stor härlig frukost åt hela familjen. Tjejerna har ju dock svårt att sitta länge och äta. Något som de aldrig haft i och för sig.

Lördagsgodis inhandlades och hockeymatch tittades det på. Rickard spelade en välgörenhetsmatch tidigare idag. Linus Hockeybössa som den heter, i förmån för Suicide Zero. Mycket känslosamt men samtidigt så vackert. Vilken gemenskap.

Rickard stannade ju sedan kvar för att göra flertalet andra sällskap ner på stan för mat och mer umgänge. Jag och tjejerna åkte hem. Anna kom över och drack kaffe medan tjejerna lekte en stund. Sen avrundade vi kvällen här med tacos till middag. Tjejerna sitter nu redo i soffan och ska titta på Melodifestivalen, inget jag är ett dugg intresserad av. Så jag tar och sätter mig till rätta och öppnar upp årets tredje bok att läsa. 

Februari är här. Och vi får se vad allt de innebär. 
 

Kommentera här: