Vad gör man en ledig dag?

Det här med att vara ledig mitt i veckan var länge sen jag var. Men idag väntades utvecklingssamtal med den två stora tjejerna i skolan. Vi fick första tid med Vilja klockan 07.50 och så fick vi tid med Meja klockan 12.00. I vanliga fall så hade jag åkt in till jobbet där emellan och jobbat, men jag kände att jag behövde lite ledigt. 

Klockan ringde som vanligt 05.00 trots att jag inte skulle upp till jobbet. Men det är något rogivande att sitta och dricka en kopp morgonkaffe med Rickard innan han åker till jobbet. Och när han åkte idag så kröp jag ner i sängen med Ninja igen. Riktigt mysigt.

Frukost i magarna och så gjorde vi oss i ordning för att gå till skolan. Det var länge sen jag gick med tjejerna till skolan men jag minns att det var en mysig stund på morgonen och det var det även idag. Vi mötte upp Rickard vid entrén och gick iväg med Vilja för samtal. 20 minuter senare gick jag hem.

Men vad gör man en ledig dag? Mitt i veckan och med en tid att passa dessutom. 
Jag fixade med frukost-disken, körde igång en tvättmaskin och hängde upp tvätten. Hann äta mitt mellanmål och dessutom även laga matlådor inför morgondagen då det nalkas träningar för barnen igen. Sen smet jag iväg på LPG behandling. Behöver helt klart boka in några fler behandlingar inom den närmsta tiden. Hann åka hem och äta min lunch innan det var dags för Mejas samtal. 20 minuter senare var vi klara och jag kunde åka till jobbet. Min kollega hade lyckats bra att hålla min del av arbetet igång så jag är tacksam. Men när jag satt i bilen utanför jobbet så funderade jag på varför jag inte tog ledigt hela dagen för. Det var bra tungt att kliva ur bilen.

Men tillbaka till barnen och deras samtal. Alltså vilka barn jag har. Alla ord som deras lärare sa. Jag var mållös. Och vilka fantastiska insatser båda tjejern har lyckats åstadkommit den gångna terminen. Jag är så stolt. Och stundom när läraren sa hur tjejerna har utvecklats och alla dessa fina ord. Jag var nära till tårar vid flertalet gånger.

 
Tänk att mina små skitungar har vuxit upp och blivit fantastiska unga tjejer. Omtänksamma, hjälpsamma och alldeles sig själva. 

På fredag blir en ledig dag igen. Då ska jag vara med Ninja i skolan hela dagen. Så passar vi på att ha ett litet utveckligssamtal efter skolan just den dagen. 
1 Wifeey:

skriven

Så mysig dag du verkar ha haft på din halva ledighet :D
MEn du milde vilket underbart och kärleksfullt fotografi på dina små charmtroll :D :D


Kram

Kommentera här: