Söndagslistan vecka 7

(null)
 
Familjeliv: Tänk så mycket tid man kan få med familjen när man faktiskt tar sig tid. Som till exempel en dag med utvecklingssamtal med de två stora tjejerna. Då passade jag på att ta kompledigt på förmiddagen. Ingen stress på morgonen där inte. Och dessutom lyckades jag sluta så tidigt att jag faktiskt hann kika på tjejernas basketträning i ungefär 30 minuter. Det var länge sen kan jag lova. Att jag dessutom sedan spenderade min fredag i skolan med Ninja (finns att läsa här). Familjen går först är något jag hör ofta på jobbet. Men jag har inte riktigt fått igenom det för egen del.

Träning: Fy så dålig jag är egentligen. Planen var lunchpass på torsdagen, men så fick min kollega onti halsen så hon avstod passet. Och jag var ju då dum nog att inte gå själv. Väskan stod ju packad och redo inne på mitt kontor. Men nej. Vi tog ju i och för sig en härlig promenad i solskenet på lunchen istället. En promenad på 20 minuter. Räckte gott och väl det också.
Men så nu ikväll så blev det ett spontant pass på gymmet med Rickard istället. 30 minuter var allt som behövdes. Heja oss.

Egoboost: Tjejkväll hos kusin Malin. Gott i glaset, gott i magen och bara en härlig stämning med tjejerna. Kusin Sofia var också där och så faktiskt babysis Madde också. Men det var precis vad som räckte för att få mig att må riktigt gott. Att jag även dessutom köpte biljett till en Afternoon Tea med modevisning i början på mars. Det ser jag fram emot!

Matfilosofi: En missad måltid. Det innebar att jag åt skollunchen i skolan i fredags med Ninja. Och jag är fortfarande imponerad över hur fantastisk salladsbuffé de har. Varje dag säger Ninja. Nästa veckan blir spännande då barnen har sportlov. Då ska det göras mer matlådor så det finns hemma även till dem.

Veckans citat: "Think positively & positive things will happen"
 
1 Michelle :

skriven

De gör ju faktist att familjen gåt först . Kul o kolla på när de spelar basket 💕

Kommentera här: