Söndagslistan vecka 6

(null)
 
Hälsa: Veckans ord får nog bli utmattad. Trött och helt klart brist på bra energi. Men samtidigt att vara medveten om att vara utmattad är ju ett steg i rätt riktning.

Träning: Ett gympass samt en prova-på-timme med padel. That´s it. Ja, om man inte räknar med två korta promenader. Allt för att få ihop träningsringen på min Apple Watch. Hjärtmånaden är en special-utmärkelse som jag gärna vill ha till min samling. Då att stänga ringen träning i sju dagar, mellan den 8 februari och den 14 februari.

Familjeliv: Blev en spontan men enkel dejt-night i onsdags med Rickard. Padel tillsammans och så en sen middag med ett glas bubbel när barnen hade somnat. Vardagsmys helt enkelt. Sedan torsdag morgon var vi tjejer ensamma då Rickard åkte till Sälen tillsammans med vänner och kollegor. 

Egoboost: Unnade mig LPG i måndags vilket var så välbehövligt. Dessutom hade jag en egen kväll hemma i fredags då barnen sov hos farmor. Skumbad med alla rutualer man kan tänka sig. Bubbel. Kallskuret till middag framför tvn. Levande ljus och en bra bok. Helt klart en kväll jag behövde. 

Matfilosofi: Inga missade måltider på jobbet. Med andra ord inga böter för min del. Nästa veckans måltider är planerade och en bra inställning till det likaså. 

Läsning: Lyckats läsa ut bok nummer tre för i år. Går lite sakta då tröttheten har gjort sitt och jag knappt orkar hålla i en bok på kvällarna när tjejerna somnat. Passade på att påbörja bok kommer fyra nu i helgen också. Måste dessutom påbörja jakten på nya böcker. Behöver ha ett litet lager då jag i alla fall planerar att ta med mig 3 böcker på semestern sen. 
 

Kommentera här: