Söndagslistan vecka 5

(null)
 
Hälsa: En känsla av harmoni trots en hel del stress. Det är skönt att ändå känna va en balans i kroppen ibland. Det händer inte ofta, så jag njuter så fort den känslan infaller sig. Just som i denna vecka.

Matfilosofi: Tre missade måltider denna vecka. Men det var svårt att få till någon matlåda i torsdags när jag var hos läkaren samt att mina nya kontorskollega bjöd på frukost på fredagen. Fast och andra sidan så var de andra måltiderna som intogs på jobbet av bättre kvalité.

Arbetsliv: Lycka är när övertiden minskar. Inte lika långa arbetsdagar. Att jag ens ska behöva stämpla övertid varje dag är ju en fråga att ställa sig. Ny kontorskollega har jag också fått så nu ska nya rutiner och arbetssätt också sätta sig.

Egoboost: Kopplat till arbetsliv. Tänk att vara attraktiv på jobbet. Att någon har sett mig på ett sådant vis som kan göra att jag kan komma framåt. Att få höra att man är glad, energifull, kunnig och visat mig proffesionellt. Jag tänker leva på detta länge. Tror minsann att jag växte några centimeter.

Träning: På grund av en hästkur av kortison så fick träningen bli lika med noll denna vecka. Men nästa veckas första träningspass på gymmet är redan bokat med kollegan Johanna. Det blir nog en bra vecka med träning. 

Citat: "Happiness looks gorgeous on you"
 

Kommentera här: