Löpning blir terapi

(null)
 
Den där känslan när hjärnan går på högvarv samtidigt som den ber mig att koppla av. Då är löpning ett ganska bra verktyg för att få hjärnan att varva ner och koppla av. Även om det stund om är ganska så jobbigt med löpning, så är det på något sätt terapi för mig. 

Jag rensar tankarna i samma stund jag andas ut. Löpstegen får mig att flyga fram och känna att jag faktiskt klarar av en hel del. Jag driver mig framåt. Låter tankarna bara rinna av.

Det blev en kort runda på strax över 2 kilometer. Men alldeles lagom för att vara både illamående men lättad när jag kom hem. En känsla av lycka när både barnen och Rickard peppade mig med hurra-rop när jag klev in genom dörren. Precis de där ropen som jag faktiskt behöver just nu. 

Jag vet att jag behöver hurra-ropa till mig själv också, även om det är svårt. Men nu ikväll så hurra-ropar jag till mig själv. En kort runda är ändå en kort runda. Den kan antingen bli längre eller snabbare. Det är valen som avgör hur framtiden blir. Och man väljer helt enkelt det som passar en själv bäst.

"Some days it's not about miles och speed. It's just therapy"
 
1 Bea:

skriven

Hurra hurra hurra hurra 👏🏻👏🏻👏🏻

Kommentera här: