Långsamt leder också någonstans

Okej. Januari kanske inte var riktigt min mående-månad. När det gäller att ta hand om mig själv menar jag. Startade dock bra med att promenera varje dag med Rickard första veckan. Men sen.. Två pass på gymmet och alldeles för dålig kost. Arbetstiden slutade på 20 timmar övertid.

Men nu är det ju februari och jag får helt enkelt göra det bästa av denna månad.

Vilket då var skönt att starta februarivardagen med att göra en LPG-behandling. Så skönt och så välbehövligt. Passade dessutom på att boka ett besök till, redan nästa vecka.

Resten då? Jo, imorgon ska jag testa på Padel. Något som Rickard har kört en tid nu som han dessutom gillar. Får väl se om det är något för mig. Bollsporter i vanliga fall är inget som tilltalar mig. Men man kan ju ändra sig. Lunchträning på torsdag med Johanna är planerat. Förhoppningsvis så är båda något som ska göra mig gott.

Rickard åker ju dessutom till Sälen med jobbet från torsdag till söndag. Då får jag tjejerna för mig själv. Men de i sin tur ska ha övernattning hos farmor på fredag. Vilket gör att jag ska passa på att bara ta hand om mig själv. Äta gott på kvällen, kanske kika på någon film. Ta ett bad. Ja, det visar sig. Men en kväll för mig. Det om något är väl att ta hand om mig själv.

Även om januari gav mig en egoboost som fick mig att växa, så har även februari startat alldeles för jobbigt ändå. Men nu gör vi det bästa av denna månad. Det kan ju såklart blir en riktigt bra månad ändå!

Kommentera här: