En vecka senare..

Så kom den äntligen hem..

(null)
 
(null)
 
Vår nya husvagn. Blev en spontantripp till Hammarö utanför Karlstad i lördags förra veckan då Rickard hittade en nyare husvagn till oss. Vi har verkligen älskat att använda vår husvagn den gångna sommaren, även om möjligheterna runt om var begränsade just på grund av pandemin så lyckades vi få till en ganska bra semester med den. Camping med kusiner, farmor, farfar och nära och kära som kom på besök. Det var helt klart en lyckad säsong för oss. 

Jag som är född och uppvuxen med betong hade lite svårt i början. Men bokade plats nära servicehus så funkade allt riktigt bra. Och jag njöt verkligen av det trånga utrymmet utan alla bekvämligheter det finns hemma. Och familjen mådde bra. Så jag känner verkligen att husvagn är något för vår familj. I alla fall just nu.

Vi har sedan mitt i sommaren diskuterat om att köpa en nyare husvagn som är mer anpassad efter vårat behov. Det vill säga bättre sängar till tjejerna stod överst på min kravlista. Och även om det är lite off-season så fick vi tag på en riktigt fin husvagn.

Vi fick komma till Husvagnspoolen i Hammarö utöver deras öppettider för att kika på vagnen. Alla papper blev klara och Rickard fick hämta den igår. Med sig fick han sin morfar för att slippa åka själv. Så idag har vi varit ute hos Mummi och Ukki och gjort iordning vagnen. Det vill säga flytta över allt från vår gamla till vår nya husvagn. 4 timmar har vi varit ute i alldeles underbart väder. Solen sken. Vi grillade korv och åt på Corona-vänligt avstånd och verkligen njöt av stunden.

(null)
 
Husvagnen är nu redo för våra framtida äventyr. Med lite tur kanske vi faktiskt hinner påbörja äventyren redan detta år. För husvagnen är gjord för vintercamping och på så vis kan vi ju använda den året om. Och vi tjejer längtar massor inför vår första resa. Det gör även Rickard också såklart.
 
Ninja har dessutom gjort en teckning som ska spegla våra framtid äventyr (dock en Hobby på hennes bild, vi har ju köpt en Adria).
 
(null)
 
Låt äventyren börja! Vart vi än hamnar ❤

Kommentera här: