Träningsvärk dag 1

Hur kan man ha träningsvärk i något man använder dagligen?

(null)
 
Igår åkte jag och Vilja till gymmet. Premiär för hennes del, nu när hennes träningar inte börjat ännu. Ett perfekt litet sällskap i uppstarten för min egna träning denna höst.
Vi värmde upp en sväng på löpbandet. Jag i snabbare tempo än vad hon, men hon gick på och pratade som om hon inte gjort annat. En annan var nästan mer död än levande när jag klev av. Men efter lite rörlighetsövningar (ett tips som jag fått från min föredetta kollega Johanna) så var vi mer än redo.

Vi satsade på överkroppen denna gång. Men självklart inslag av ben också. Vi började dock med ett enkelt pass på 5 övningar. 3x10 repetioner, bara för att smyga igång våra kroppar. Vilja fick sen testa lite annat också, bara för skoj skull. Kanske skulle hon uppskatta mer tid på gymmet också.

Avslutade vårt besök på gymmet med att stretcha. Och på något vis var Vilja så klart mycket bättre på det än jag. Det märks att hennes träningar inom ishockeyn och basket ger resultat.
40 minuter senare var vi på väg därifrån.

Idag är jag inte så kaxig. Hur kan man ha träningsvärk i benen? Något som man använder varje dag. Ont gör det. Och ondare kommer det att göra.

Planen är att köra gymträning tisdagar och torsdagar medan tjejerna är på sina egna träningar. Dock bli veckans torsdag utesluten då det väntas föräldramöte med Mejas handbollslag. Men kanske kan man få in ett pass i helgen.

Jag har ju trots allt lunchpromenaderna varje arbetsdag att se fram emot. Idag blev det samma runda som igår. 3.37 km men kortade ner toden med 1 minut.
 
(null)
 
Dags för en timmes padel på detta också. Det kommer bli bra.
 
(null)
 
 

Kommentera här: