Skolstart HT-20

Om det var svårt för barnen att kliva upp imorse? Svar ja.

(null)
 
Och så börjar äntligen höstterminen år 2020 för tjejerna. Även om det var tungt för tjejerna att kliva upp imorse, alldeles för tidigt, så var de snabbt färdiga för dagen. Lagom precis innan jag gick till jobbet och hann ta en bild på dem.

Hela dagen har ABBA's låt: "Slipping through my fingers" gjort dig påmind. Som jag älskar den låten, och som den låter betyder massor för mig. Att få vara med mina tjejer när de växer upp. Även om det nu innebär att de glider ur mina fingrar och går sin egna väg. Jag finns ju alltid där för dem. Jag gåller dem inte alltid i handen, men följer varje steg de tar.

Det är ofta jag får nypa mig i armen över hur fina barn jag har. Hur tacksamma de är mot allt och alla. Hur hjälpsamma de är både mot mig och andra vuxna i vår omgivning. Det gör att det går att se bortom alla tjuriga dagar med små blivande tonåringar. Det goda väger upp det mindre goda. Låt även dem ha dåliga dagar. För summan av det hela, så är tjejerna riktigt fina människor som jag aldrig i livet skulle byta bort ♥

Höstterminen 2020. Vi är redo för dig!

Kommentera här: