Semesterläsningen

Inge många lugna stunder under semester. Men några sidor blev lästa.

(null)
 
Ja, vi hade trots allt fullt upp från semesterstart till semesteravslut. Korta stunder på morgonen vid morgonkaffet i husvagnen innan resten av familjen vaknade. I solstolen här hemma medan tjejerna badade i badpoolen. Ja, några stunder hann jag allt med att läsa.

Och nu idag när jag efter jobbet läste de sista sidorna så summerar jag att 8 stycken böcker hann jag läsa under denna semester. Helt magiskt att få försvinna till en annan plats, bara för en stund.

Det var ju inte alla de böcker som syns på bilden ovan, för 6 st böcker lånade jag av min kollega som jag lämnade tillbaka så fort vi kom tillbaka till jobbet från semestern.

Jag är väldigt glad över att Vilja fått en bit av mitt läsintresse. Nu har vi varit med i en bokklubb till henne i 3 år. Många böcker har det blivit att hon läst, men även så har hon många böcker kvar att läsa. 

Nu ligger det 4 böcker på mitt sängbord som väntar att bli lästa. Bara att välja en i högen och lägga sig till rätta för en stund. Men det får tyvärr bli senare ikväll då det snart väntas föräldramöte med Mejas handbollslag. 

Kommentera här: