Arbete hemifrån

Nångång, men inte hela tiden.

(null)
(fläckarna på byxorna kommer från solen genom spetsgardinerna och inte smuts som Rickard trodde.)

Vaknar upp till fredag och arbete hemifrån idag. Det har tagit emot att jobba hemifrån och jag har varit tacksam över att jag kunnat åkt in till kontoret varje dag. Men nu ska vi kika på hur att arbete hemma en dag i veckan funkar. Nångång kan hemarbete funka, men inte hela tiden.

(null)
 
Det gick i alla fall nästan 2 timmar innan jag behövde ringa upp min kollega och dela skärm med henne. Annars var förmiddagen riktigt lugn för min del. Och det känns skönt eftersom jag känner mig osäker på just arbeta hemifrån. Det blev som tur var bara 2 samtal med henne idag. Men som jag har känt mig ensam. Trots morgonmöte på Skype med alla i teamet och sen eftermiddagsfika med 3 av dem på eftermiddagen.

Med hjälp av tuschpennor från Ninjas samling, som dessutom doftar persika, grönt äpple och lavendel, lyckades jag hålla lite styr på mina anteckningar. Så blir det när jag använder mig av överstrykningspennor på jobbet i vanliga fall. 

Och inte heller skippade jag lunchpromenaden trots att jag är på hemmaplan. Det blev en ensam runda runt mitt egna område på 21 minuter. Totalt 2,3 km. Jag tog dessutom promenaden innan jag åt lunchen så det var skönt komma hem och äta lite innan jag återgick till arbetet. 

(null)
 
Tjejerna slutade klockan 13.00 men höll sig lugna fram till att jag fick stämpla ut strax efter klockan 15.00. Tacka gudarna för riktigt bra flextidsmall.

Fredagsbukett är inhandlad men middagen är oplanerad. Rickard väntas komma hem snart och vi kan ta helg.

(null)
 
Som jag ser fram emot att åka in till kontoret och jobba på måndag igen.

Kommentera här: