Kanske mår vi bra ändå

Den senaste tiden har varit väldigt luddig. Trots att livet faktiskt rullar på som vanligt, så blir ju dagarna öndå lite annorluna. Vi jobbar som vanligt och barnen går i skolan. Men våra eftermiddagar ser ju helt annorlunda ut mot vad vi är vana vid.

Kanske är det därför det inte varit något inlägg den senaste tiden. Vi gör liksom inget, trots att vi lever. 

Dock har jag faktiskt kommit igång bra med padel nu. Det blir regelbunda matcher mot mina två kollegor på jobbet. Jag och Rickatd har ett riktigt bra samarbete på plan, vilket jag inte trodde när vi väl skulle börja spela. Och personlig träning med padel-instruktör blir det i mån av dennes tid. Det kommer lite lösa tider vi kan boka upp oss på ibland.

(null)
 
Mejas handbollslag brukar få till en träning utomhus i veckan. Lite fys och så. Nu har även Vilja fått vara med dem då hennes off-ice inte har kommit igång ännu. Och det känns bra att de håller lite träning igång i alla fall. Även om den är utomhus och på avstånd från varandra.

Men kanske mår vi bra ändå. Tid för familjen är ju något vi har massor av. Men samtidigt svårt med situationen att göra saker tillsammans. Mest blir det att tjejerna leker ute med sina vänner. Dunkkurragömma, inlines, cykla, leka med dockor med mera. Precis sånt som barn ska göra.
Själv får jag tid att njuta av vår nyinköpta soffa. För aldrig har jag tidigare suttit i soffan så mycket som jag gör nu. OCh det känns ändå riktigt bra.

Kanske ser vi världen med lite andra ögon. Världen har stannat av, men vi lever ändå. Vi fortsätter våra dagar. Gör det bästa av situationen helt enkelt. Ta hand om varandra!
 
1 Beatrice:

skriven

Ja, det är typ samma situation här uppe.
Soffan sitter jag mest i mot kvällskvisten... Om dagarna försöker jag att hålla mig aktiv, med tvätt, promenader och sånt. Har ju dessutom sonen hemma med distansstudier, så fixar lunch och äter med honom. Det är mysigt att numera ha lunchsällskap.
Annars försöker vi gilla läget, hålla avstånd, tvätta händerna... Som typ resten av landet.

Varma distanskramar till er alla! <3

Kommentera här: