Ställa in, ställa om

25 dagar. Så många dagar skulle de ha varit kvar till en efterlängtad semester med familjen i Grekland. Vilket jag skrev om tidigare (finns att läsa här). Men så vändes världen upp och ner. Vi fick ställa in och ställa om. Tack vare att Ving nu har fri ombokning i och med situationen som råder så passade vi på att ändra vår resa till semestern istället.

Dessutom ändrade vi destination också. Vi valde att boka Gran Canaria, Arguineguín istället. Dit vi åkte första gången. Tjejerna trivdes så bra där och likaså vi föräldrar. Då var det inte lika jobbigt att boka bort resan till en destination som jag länge velat åkt till.

79 dagar kvar till resan säger appen. Anders Tegnell säger att man inte ska räkna med att åka utomlands i sommar. Vilket gör mig såklart lite besviken. Så nu får vi ju försöka boka om på nytt. Kanske blir det ett annat resemål. Vi kan ju boka om resan till mitten på september. Och om det inte skulle vara aktuellt att åka då, så får vi ju boka om det igen. Så länge situationen råder så har vi ju fri ombokning som sagt. 

Kanske blir det ingen utlandssemester alls med barnen detta år. Kanske blir det julshoppning i London för min och Rickards del istället. Så får vi satsa på utlandssemester nästa år istället. Vem vet. Allt är nu så himla luddigt. Bara att flyta med och hålla humöret uppe, även om det är bra svårt när regnet faller utanför vardagsrumsfönstret, och allt man önskar efter är en härlig varm semester inom snar tid.

Får nöja mig med minnen från vår förra utlandssemester med barnen istället 🖤
(null)
 
(null)