Feber vs resfeber typ..

Kan vara så att jag ligger nedbäddad under täcke en lördagskväll med feber. Godisskålen bra placerad bredvid mig och nässprayen står på nattduksbordet. Det är synd om mig. En släng av feber är väl det sista jag vill ha just nu.

Jag lider ju dock av feber i dubbelbemärkelse. Nämligen så har resfebers satt sina spår i min kropp också. Sakta men säker smyger sig paniken också in en aning. Resväskan ligger längst in i klädkammaren, opackad. Passet ligger fortfarande nedpackat sen vi var på Mallorca i maj.

(null)
 
Det är 4 dagar kvar tills vi åker. New York, here I come. Jag har ju sett fram emot detta sedan i april/maj när det kom upp på tal på riktigt. Att om jag lyckades få en fast tjänst på jobbet så skulle vi fira med att åka till New York, bara jag och Rickard. Och nu är det dags. På onsdag för att vara exakt.

Idag har vi lyckats boka hotellnatt på Arlanda i alla fall. Eftersom flyger går så tidigt och det är önskvärt att vi är där redan klockan 03.00 så valde vi hotell för att slippa köra så sent/tidigt på natten. Mamma ska ju dessutom sova här hemma med barnen så lika bra att åka tidigt på kvällen innan. 

Vi lusläser internetsidor med typiska turistgrejer. Vi bläddrar i en bok som vi fått låna av min mammas tidigare kollega. Vi är på riktigt nervösa och spända inför vad som komma skall. Så oplanerat men ändå planerat.

Hockeybiljetter är köpta. Säsongspremiär för NHL 2019. Madison Square Garden. New York Rangers vs. Winnipeg Jets. Lyckan är total. 

(null)
 
ESTA är inskickat sedan en tid tillbaka. Håret är fixat hos frisör i torsdags, ögonbrynen fixades av Anna igårkväll. Nu ska jag bara bestämma mig för vad som ska packas. Mina förhoppningar är ta med sig lite packning och shoppa desto mer. 

Nu ska bara febern ge sig av så får resfeber infinna sig själv i min kropp de sista dagarna.