All time high

Att veta innan man ens kommit till jobbet att ens kollega inte kommer och chefen har påtalat att det kommer bli; All time high. Det var en jobbig känsla.

(null)
 
Men trots det så har min arbetsdag gått i ett. Full fart från att jag klev in genom dörren. Stund om var det organiserat kaos. Läget under kontroll så gott som hela dagen. Och trots det så lyckades jag få till ett lunchpass på gymmet idag också. Som jag är stolt över mig själv.

Uppvärmningen idag gick över min förväntan. 1,5 minut rask tempo för att sedan springa 7 minuter och varva ner 1,5 minut i raskt tempo igen. Det var bra tungt, men endorfinerna som svämmande över när jag klev av löpbandet var så härliga. 

Överkopp fick stå för dagens pass. 6 övningar med lite tyngre vikter än tidigare, så även det gjorde att jag gick på små rosa moln när jag var färdig. 6 övningar, 10 repetitioner och 3 varv. 

(null)
 
Den pausen, som inte var direkt vila, var precis vad jag behövde för att orka med eftermiddagen sen. Och som det var kämpigt på ett bra sätt. Men tack vare peppande kollegor så lyckades allt gå i mål med en bit över dagens mål i utskeppat gods. Med lite tur kanske månadsslutet blir lite lugnare. Och det gäller att få in lite mer gympass denna vecka då det blir tårta senare i veckan. Allt för att fira All time high, som jag var en del av att få till. 

Att sedan få komma hem till ett dukat bord med middagen redo. Topp! 
Dessutom var tjejerna träningslediga idag och vi fick lite familjetid tillsammans ♥

Det har med andra ord varit en bra dag!